Magyarország [Magyar] Módosítás
TÁRHELY CSOMAGOK SZOLGÁLTATÁSOK TÁMOGATÁS MEGRENDELÉS KAPCSOLAT
ÚJDONSÁGOK

 

Domain Árak

 

 

Technikai segítségnyújtás
 

A kérések, kérdések és hibák bejelentését, kezelését, a folyamat nyomon követhetőségét ú.n. eset- vagy (hiba)jegykezelő rendszer segítségével végezzük. Ennek a rendszernek az alábbiak a legfőbb sajátosságai:

  • A hozzánk beérkezett (weben, e-mail-ben, telefonon) kérések egy-egy esetnek, más szóval támogatási jegynek vagy hibajegynek felelnek meg.
  • Az eset története egy webes felületen keresztül követhető nyomon, de a választ nem csak itt küldjük el, hanem a bejelentés módjától függően akár E-mail-ben vagy telefonon is.
  • Az esetek (jegyek) egyedi számot kapnak mellyel az adott kérést egyedileg lehet azonosítani.
  • Az egyes jegyek a kezelési folyamat során különféle állapotokban lehetnek (nyitott, válaszra vár, megoldott, lezárt, stb.) melyekből megállapítható, hogy azok megoldása éppen milyen fázisban van.
  • Az esetek lezárásakor megadható, hogy a kérdésre megfelelő válasz érkezett -e, illetve, hogy a problémát sikerült -e megoldani; továbbá, hogy a válasz/megoldás milyen mértékben volt ügyfelünk számára kielégítő
  • Az esetek tárolásra kerülnek és ügyfeleink lezárás után is megtekinthetik vagy szükség esetén újra megnyithatják őket.

A jegykezelés bemutatása animáción, 2 percben: Jegykezelő rendszer áttekintése

 

 
 
Tárhely csomagokSzolgáltatásokTámogatásMegrendelésKapcsolatASZF
             
Bejelentkezés a kezelőfelületre